09-12-08

To blog or not to blog

That is, waarde vrienden, wel degelijk Tha question.

Het heeft niet veel gescheeld of er zat twee maanden tussen mijn vorige bericht en het huidige. Blogmoeheid, geen idee of het woord Van Dale al gehaald heeft, maar het komt voor. Zo ook nu bij mij. Het is een kwestie van geen zin, af en toe vermomd als geen tijd, te ziek of geen computer in de buurt. Maar het komt er op neer dat ik niets schrijf.

Er zijn ook andere kapers op de kust, online speeltjes zoals daar zijn Facebook en konsoorten waar mijn aandacht wel af en toe naartoe gaat en tegen dat ik dan zou kunnen bloggen, heb ik al...juist, geen goesting meer. En ik vind het te geestig om nu en dan weer iemand van vroeger tegen te komen, zij het dan virtueel. Dus dat heeft voorrang.

Buiten dat heb ik ook flink de herfstblues te pakken, al is die voor het officiële intreden ervan al gemakkelijk een winterblues te noemen. Het heeft vandaag alweer gesneeuwd waardoor het nu al voor de derde keer dik wit ligt vandejaar, en het is nog niet eens 21 december! Herfst- noch winterblues zijn bevorderlijk voor blogactiviteit heb ik - en u - ondervonden.

Bovendien en alsof al de rest nog niet genoeg was, heeft het koude weer samengespannen met onze inmiddels jaren opgespaarde vermoeidheid en zijn we alletwee al een paar weken geveld door een niet afhoudende totale malaise. Ziek. Hoesten, niezen, stem weg, buikpijn, koppijn, stem halvelings terug maar met keelpijn en slapen al van het vaderland weg. Al voel ik mij dan toch weer niet ziek genoeg om niet aan de nieuwe versie te werken van www.lescargot.be. Ahja, want op de kabouters kan je tegenwoordig ook al niet meer rekenen. Mietjes.

Dus. Mocht ik u niet meer horen of zien: Gezellige feestdagen, eet goed, drinkt goed en verongelukt u niet. Tot volgend jaar. Of eerder, als het mij belieft :-).

21:00 Gepost door Tientjuh | Permalink | Commentaren (2) | Tags: wel en wee |  Facebook |