21-10-08

Het is niet dat er niets gebeurt

Het is meer dat ik er de tijd niet voor neem om het op te schrijven. Maar ooit moet het er eens van komen en vandaag is zo een ooit. Ik ga mij er wel gemakkelijk an af maken, want op dit niet al te katholieke uur voor iemand die vroeg uit zijn bed moet (wil) kan ik mij geen urenlang geworstel met fotootjes invoegen permitteren.

En rekening houdend met de kuren van de Skynetblogs (of is het de schuld van mijn computer? van mij?) zal ik de tekst ook kort houden, dan kan ik hem onthouden en opnieuw typen als het posten (weer eens) misgaat. En nu ik toch aan het zagen ben: ik ben die reclames en popups bij de Skynetblogs ook serieus beu aan het worden. Ik heb mij zelfs al (bijna) laten overhalen om het bij een andere blogboer te gaan proberen. Maar vrees niet: ik houd u op de hoogte.

Waar waren we gebleven? Ahja, dat het kort moet blijven. En gemakkelijk. De nieuwtjes op een rij. Het restaurant is af. De keuken bijna. Dat heeft er ons echter niet van weerhouden al menig hongerige te voeden en dorstige te laven. Naar tevredenheid mochten we zelfs vernemen. Wat weer leidde tot nog meer tevredenheid, bij ons dan dit keer. Contentement alom.

Voor een Making of...Het Restaurant: Klik hier of op de foto.

restaurant

En aangezien een beetje restaurant toch een mooi terras behoeft, heeft mijn held zich samen met nog twee andere helden weer eens in het zweet gewerkt. Hun fratsen ziet u hier: (Klik op de foto voor het hele verhaal.)

terras

Voila. En nu ga ik naar bed. En ik ga niet eens eerst uitzoeken hoe het komt dat mijn beeld opeens zo breed staat. Ik ga naar bed en wel nu.

(voordat ik dit hele stukje dan maar opnieuw gepost heb, wegens werkelijk al te breed beeld stond er deze reactie ook nog bij...)

 

... here we come!

Nog zes nachtjes slapen en we komen genieten.

En dat ziet er geweldig uit dat terras.
Als het weer nu nog een beetje meewil...

Tot dan!

 

Gepost door "Kaajee"

 

 

21-10-2008

 

Escargot...

22:00 Gepost door Tientjuh | Permalink | Commentaren (3) | Tags: camping, terras, helpende handen |  Facebook |

Commentaren

Ewel, Tineke en Edwin
't Is prachtig, gezellig, charmant, leuk, mooi...! Proficiat!!!
Tot we weer eens tot daar afzakken...

Gepost door: de meisjes en die ene jongen | 22-10-08

Mooi man Vond het erg fijn jullie te kunnen helpen.
Dat het eindresultaat oke is vind ik nog fijner.
Graag gedaan en als er nog wat moet gebeuren moeten jullie het maar laten weten.
Veel plezier ervan.

GreetZ, Ken

Gepost door: Ken | 22-10-08

BBQ in dardennen who knows who knows :-)

Gepost door: jero | 20-11-08

De commentaren zijn gesloten.