13-09-08

Huisdieren...misverstand?

Dit berichtje komt er eigenlijk naar aanleiding van de reactie van Inge op mijn vorige post, maar ik krijg er vaker vragen of opmerkingen over. En omdat misverstanden er zijn om de wereld uitgeholpen te worden...

Huisdieren zijn op camping l'Escargot wel degelijk welkom. Honden, poezen, cavia's of fretjes, zolang ze aan de leiband gehouden worden en uitgelaten worden buiten de camping, zien wij ze even graag komen als hun tweevoetige baasjes. Mac, onze eigen hond, heeft niets liever en heeft op deze manier al een heleboel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes gemaakt die hij met plezier mee uit neemt op zijn dagelijkse wandelingen. Dus als u met uw eigen tent, caravan of mobilhome komt, neem Blackie, Minoes of Prutske dan zeker mee.   

Alleen voor de stacaravans, door sommige van onze klanten al omgedoopt tot kampeervilla's, gelden andere regels. Omdat we deze in de perfecte staat waarin ze nu verkeren willen houden, hebben we ervoor gekozen ze huisdier en rookvrij te houden. Zo zijn en blijven ze bovendien ook erg aangenaam voor nietrokers en mensen met een allergie.  

Huisdieren in verhuuraccomodatie, het is een hekel punt, ik weet het, wij lopen er zelf ook geregeld tegenaan. Ik vind het persoonlijk vaak begrijpelijk. Nu hebben wij een hond met kort haar en als wij ergens naartoe gaan, hebben wij zo ongeveer meer dekentjes en ligkussens mee voor Mac dan kleren voor onszelf, ter voorkoming van vlekken en haren die zouden kunnen achterblijven. Maar doet iedereen dat? Daar heb ik geen gedacht van. En dan nog. 

Als het mooi weer is, dan valt dat allemaal misschien nogal mee, maar als ik mij probeer voor te stellen hoe een stacaravan er uit zou zien na een regenachtig weekend met een Benner Senner... Visualiseer en u begrijpt waar ik naartoe wil.     

En als u mij nu toestaat, dan ga ik met Mac een wandelingske gaan doen. Het is eens gestopt met regenen namelijk.

15:04 Gepost door Tientjuh | Permalink | Commentaren (0) | Tags: camping, mac, huisdieren, stacaravans |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.