25-07-08

Tientjuh on air

Voor de mensen die het gemist hebben, is er gelukkig nog internetradio.

(Als je nog eens mijn fantastisch zwoele stem wil horen - en die van Thomas - klik dan hier voor een vertellingske over onze camping en hier voor een verslag van onze wandeling door de charmille. Love the muziek die hij hieronder heeft gezet trouwens. Als je dan toch bezig bent, ga dan ook eens kijken op Thomas zijn blog voor zijn verhaal over zijn bezoek aan ons. Met foto's en al.)

Update : geen idee hoe het komt, maar doorklikken naar de audiofragmenten lukt niet. Ga dus direct naar Thomas zijn blog en daar kan je de reportages wél goed beluisteren.

En alsof dat nog niet genoeg is: Lien gaf mij vandaag een Award! Ik heb mijn hoofd al gebroken over de obligate bedankspeech, maar aangezien ik niet van plan ben om god te bedanken en al, laat ik misschien maar best die hele speech achterwege.

award

Nu is in blogland niets zoals elders in dit universum, dus als je een award krijgt, mag je er direct ook nog eens zeven uitdelen, de generositeit van bloggolonië is legendarisch. Bij deze:

Coltrui kan wat mij betreft niet genoeg awards krijgen. Ik ben een gretige lurker van zijn verhalen en ik ben voorwaar niet de enige. Ik kan verschrikkelijk jaloers zijn op mensen die grappig zijn, écht grappig. Lachen met alles en iedereen. En met uw eigen. Dit is er zo één.

Vleervlinder staat ook op mijn bloglines. Ik lees haar graag, ze is komiek. En ze maakt geestige foto's. En ze koopt wijze tweedehandskleren. Ook hier lurk ik eigenlijk alleen maar, zij het met veel plezier.

Marie is een blog die over Marie gaat, maar geschreven wordt door haar mama, Veronique. Marie is als eenjarige vanuit China bij Daniel & Veronique, twee fantastische mensen, komen wonen en kort daarna bleek dat ze leukemie had. Ze vecht nu al een paar jaar tegen haar ziekte en Veronique brengt op een hele positieve manier verslag van hun leven sindsdien. In het frans.

Het radiofonisch instituut wegens en omdat hij zo schoone portretjes maakt. En grappig is, ook al. Ne wijze mens, damme zeggen.

A-woman volg ik al sinds het begin der tijden. Reden genoeg voor een award me dunkt.

Jenni, ook alweer wegens grappig. Dat een mens met drie kinderen er bovendien in slaagt grappig te blijven, komt mij, kinderloze mens, zelfs wonderbaarlijk voor.

Jutblogt, de enige collectieve blog in het lijstje. En het is een keer geen stadsblog.

De reglementen :
1. De winnaar mag het logo plaatsen.
2. Plaats een link naar degene van wie je de Award hebt gekregen.
3. Stuur de Award naar tenminste 7 andere bloggers, die door hun actualiteit, thema’s en designs opvallen.
4. Zet de links van deze sites op je blog.
5. Laat een berichtje achter op de betreffende site.

Voilà. Tijd voor een ijsje zeg ik.

18:41 Gepost door Tientjuh | Permalink | Commentaren (3) | Tags: wel en wee, award, radio 2, zwerfroute |  Facebook |

Commentaren

Ijsjes...
Mmm... goed idee...

By the way: leuke radiofragmenten!
Het aftellen naar 20 augustus is officieel begonnen...

Gepost door: Kaajee | 27-07-08

woow danku!
je bent mijn eerste officiële lurker ;)

Gepost door: vleervlinder | 30-07-08

Is er een openingsfuif? ;-)

Gepost door: Neeftjuh | 04-08-08

De commentaren zijn gesloten.