06-05-08

Gezondheidsperikelen

Als het hier stil is, is dat meestal omdat we dan druk aan het werk zijn. De voorbije week was (helaas) anders. Mijn stoere sterke ramboman, mijn (ver)bouwkoning, mijn heldhaftige lief was geveld door een verschrikkelijke infectie. Een kaakspierinfectie. Nooit van gehoord, zegt u? Wees blij. Het is een gruwelijk iets om te hebben. Helse pijnen, slapeloze nachten (letterlijk), je mond geen millimeter kunnen opendoen en dus niet kunnen eten (terwijl hij toch al geen gram vet heeft!), hij heeft het zwaar te verduren gekregen. Gelukkig (!) mist hij een kies, zo kon hij tenminste daarlangs de pijnstillers en antibiotica naar binnen wringen. En voor de rest was het al soep, pudding, yoghurt en fruitpap dat de klok sloeg. En afzien. Veel afzien.

De boosdoener was een misplaatste (letterlijk én figuurlijk) wijsheidstand. Verstandskies zeggen ze in Nederland. Was, want hij is aan de beterhand, dankzij (bwèèèk) veelvuldige mondspoelingen met warm zoutwater. Nog een paar dagen - waarin ik hem hopelijk weer een beetje vetgemest krijg - en dan kan hij er weer voor de volle 100% tegenaan. En tot die tijd doe ik mijn best te doen wat ik kan, al beperkt zich dat vooral tot opruimen, naar het containerpark rijden, perken aanplanten en verpleegster spelen. Ik zal blij zijn als we weer samen kunnen bouwbeulen.

Mac had een betere week. Die kreeg zijn zus met twee van haar pups op bezoek en ik denk dat hij het net zo leuk heeft gevonden als wij. De foto's spreken voor zich.

weimcollage

En dan was er natuurlijk ook het weer. Dat was, is en wordt fantastisch. Nu Ed zijn kaak nog.

 

15:45 Gepost door Tientjuh | Permalink | Commentaren (4) | Tags: camping, wel en wee, mac |  Facebook |

Commentaren

Oei, oharme ome Ed!
Zou er zelfs geen balleke in tomatensaus van de marktfrituur gegeten kunnen worden... ;)
Schoon speeltuig trouwens!
Binnenkort kunnen we daar weer eens met zijn allen van genieten.
Hou jullie goed!

Gepost door: Sevrine en de meisjes en die ene jongen | 06-05-08

Jawadde...
... ik heb het alleen van horen zeggen (gelukkig) en deugd doet dat naar 't schijnt niet... wel leuk dat je je hebt kunnen uitleven als verpleegster.

En nu zo snel mogelijk weer bbq'en om vet te vergaren en er weer tegenaan te kunnen! Geniet van het goede weer en wij tellen af!

Gepost door: Kaajee | 06-05-08

miljaarde ik hou mijn kaken liever vrijwillig stijf op mekaar dan door zo'n ontsteking! veel beterschap aan je bouwvakker en leuke hondjes ;-)

Gepost door: jeronimo | 06-05-08

hier die ene jongen,

hoe gaat het met diene langen met zijn dikke wangen, die neefjes van Mack zijn bijna even vertederend als die eenzame lamp op de camping,
en verder alweer een aantal pluimen vanuit het exotische (wat betreft ons accent en onze grenzeloze fantasie) westen, voor op jullie hoed een eventueel in jullie ondertussen afgewerkte perfect gevormde gat.
Geniet verder van de uitzichtloze toekomst,... en van de pluimen.

Gepost door: Sevrine en de meisjes en die ene jongen | 16-05-08

De commentaren zijn gesloten.