26-04-08

Foto-update

Het is hier weeral veel te lang stil laat ik mij vertellen. Daarmee, ik zal jullie eens snel bijpraten door middel van een paar fotootjes. En dan ga ik rap weer voortdoen. Van 't weekend zetten we de speeltuin. Buurvrouw M. De Fantastische heeft voor morgen een troepje mannen opgetrommeld en ik ben de boel een beetje aan het voorbereiden. Pakketjes klaarleggen, vijzen alvast tellen en soort bij soort in volgorde prepareren. Kwestie van morgen geen tijd te verliezen.

En terwijl de mannen de speeltuin gaan opzetten, gaan wij, de vrouwen, verderdoen met de omheining. Vorige week hebben we het grootste gedeelte al gezet, nu nog een klein stukske:

omheining

We hebben de remise (verzamelnaam voor opberghok, atelier, garage grasmaaier en afvalcorner) weer uit de dood laten verrijzen. Het was een betonnen gedrocht dat op instorten stond en nu is het een beschaafd houten schuurtje. Voor en na:

Me and my remise Small Web view

remise

Het hoofdgebouw heeft eindelijk regenpijpen en afwateringsroosters gekregen dus de wirwar van buizen die het overtollige regenwater van het groendak moesten afvoeren behoren tot het verleden. Ook dat ziet er weer wat beschaafder uit. We zijn goed bezig wat beschaving, zou je zeggen.

regenpijpen en afwateringsroosters


En een vriendelijke begroeting van uw gastheer krijgt u er zomaar bij!

Tenslotte gun ik u nog een blik op onze terreinverlichting en nogmaals uw gastheer, tis eigenlijk nogal nen dulle werker! En ik maar fotootjes maken!

verlichtingspaal 1


verlichtingspaal 2

15:48 Gepost door Tientjuh | Permalink | Commentaren (1) | Tags: camping, remise, verlichting, omheining, speeltuin |  Facebook |

Commentaren

Wij... ... krijgen er helemaal zin in...

Mijn lintjes-doorknip-schaar ligt al klaar voor de officiële opening!

Gepost door: Kaajee | 26-04-08

De commentaren zijn gesloten.