06-04-08

Wat ik mij zo allemaal afvraag tijdens het steken van plafonds:

- Waarom maken ze geen hydraulische plateautjes die zo djzzz djzzzz naar omhoog en naar omlaag gaan, helemaal tot op de gewenste hoogte en weer terug, zo gelijk een laadklep van een camion? Maar dan lichtgewicht. En met wieletjes die ingeduwd worden als je er op gaat staan. En niet te duur. Als dat niet te veel gevraagd is natuurlijk. (ter vervanging van het standaard-trapladdertje, ook handig voor in de keuken) Alhoewel, laat toch maar zitten, nu kan ik steppen en werken tegelijk.

- Waarom moeten alle stopcontacten op verlengkabels uitgerust zijn met zo een kinderbeveiliging? Die dingen zijn mega-irritant, ze zijn niet alleen veilig voor al te avontuurlijke kindervingertjes, ook stekkers krijg je er alleen met de grootste moeite in. En ik héb niet eens kinderen!

- Hoeveel vijzen zou ik het voorbije anderhalf jaar eigenlijk al ingedraaid hebben?

- Hoeveel zou ons gebouw eigenlijk al wegen, met al dat materiaal dat we er nu al in verwerkt hebben? (We zijn gestopt met tellen toen het beton gegoten was, toen woog het 222 ton)

Ik bedoel maar, plafonds steken vergt mentaal gezien niet echt veel van een mens. Lichamelijk des te meer. En nu heb ik een massage nodig.

22:19 Gepost door Tientjuh | Permalink | Commentaren (0) | Tags: plafonds |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.