26-02-08

Gedane zaken

Hoe stiller het hier is, hoe drukker het is in de werkelijkheid. Het een is een gevolg van het ander. Of het ander van het een. Het is maar hoe je het bekijkt. Maar op algemene aanvraag een stand van zaken:

We zijn verhuisd. Voor wie ons al langer dan vandaag kent, dit was ongetwijfeld de kortste verhuis in onze beruchte verhuiscarrière. Er is eindelijk een einde gekomen aan ons voorlopig verblijf in wat ooit het restaurant van de camping wordt en een dikke week geleden hebben we ons "zelfgemaakte" appartement betrokken.
De eerste dagen moesten we het helaas zonder warm water stellen. Bij de verhuis en het onieuw in werking stellen van de verwarmingsketel was er een dichting gebarsten en die moest besteld worden. Een kleine domper, maar dankzij onze gastvrije buren kon er naast de deur gebadderd worden. En het euvel is ondertussen verholpen, onze nieuwe badkamer is al uitgebreid uitgetest en goed bevonden!
Hetzelfde geldt voor ons bouwsysteem. Natuurlijk wisten we al dat de bouwwijze met onze legoblokken een hoge energiewaarde heeft, maar om dat aan de lijve te ondervinden is nog wat anders. Met 1 à 2 KW verwarmen wij heel ons appartement. Het is in no time warm en het koelt maar heel traag af. Een aanrader.

We hebben onze verhuurunits besteld. Het zijn stacaravans die meer weg hebben van een huisje dan van een caravan. Ze worden geleverd begin juni en we beginnen met de verhuur op 27 juni. Natuurlijk ga ik er van uit dat jullie allemaal curieuzeneuzen zijn, dus hier alvast een voorproefje:

830

Als je op de foto klikt, kan je nog wat meer zien.
We hebben er twee, allebei met een woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, badkamer en apart toilet. Voor meer informatie over prijzen, beschikbaarheid of om te reserveren: stuur een mail naar info@lescargot.be of laat je mailadres achter bij de reacties en ik stuur je alle informatie met veel plezier toe.

Er is weer een nieuw kindje geboren in de familie! Nancy en Tuur, de 'kleine' broer, hebben gezorgd dat Bente nu ook een kleine broer heeft. Ibe is de naam en ondanks zijn vervroegde komst is het toch een beer van een kerel. Zo vader zo zoon zeker. Proficiat!

De laatste tijd sukkelt onze trouwe vriend Mac nogal met zijn gezondheid. Een steeds terugkomend fenomeen van buikkrampen en slapeloze nachten, voor hem dus ook voor ons, houdt ons nogal bezig. Ook de dierenartsen die ermee bezig zijn hebben nog geen uitsluitsel kunnen geven wat de oorzaak is. Eerst werd er gedacht aan een darmprobleem, terwijl nu de prostaat als verdachte voor zijn pijn wordt onderzocht. Bloedafname en urineafname is gisteren gebeurd en we wachten nog op de resultaten. Ook een echografie werd gedaan maar die kon geen uitsluitsel brengen, daarom staat er vandaag nog een röntgenfoto op het programma. Ik hoop dat er snel gevonden wordt wat er schort, want hij ziet echt af en we vinden het verschrikkelijk om hem zo te zien. Wordt hopelijk snel vervolgd en dan ook met een happy ending en al.         

14:13 Gepost door Tientjuh | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

wow! dat ziet er heel gastvrij en gezellig uit die "units" :-)

Gepost door: jeronimo | 26-02-08

Knap! Eens kijken wanneer we eens kunnen langskomen...

Gepost door: Het Radiofonisch Instituut | 26-02-08

Laat die info maar komen.

Gepost door: fire | 28-02-08

vakantie nou laat maar komen die info, inmiddels als gezin, want onze Tijmen is geborenx

Gepost door: eveline | 04-03-08

De commentaren zijn gesloten.