03-01-08

Goede voornemens

Ik weet het, de originaliteitsprijs zal ik er niet voor krijgen, zo in deze tijd van het jaar, maar laat ik gewoon eens de meute volgen en meedoen. Doen wat alle anderen doen. Het is eens wat anders. En daarom niet minder gemeend. Dus ook van ons een geweldig gelukkig, gezond en liefdevol 2008 gewenst. En dan heb je natuurlijk ook nog mijn goede voornemens tegoed. Ik bespaar je de hele lijst, je zal het met de top 3 moeten doen:

Mijn eerste goede voornemen gaat over deze blog. Ik ga weer eens proberen om wat regelmatiger wat te schrijven. De laatste tijd bracht ik er echt helemaal niets meer van terecht. Het mag een wonder heten dat mensen nog de moeite nemen te komen lezen hier. Enfin, te komen kijken of er nog wat te lezen valt. Wat nieuws. Maar ik beloof het. Ik ga het proberen. Ik weet het zeker, denk ik.

Dit jaar wil ik - o, o, wat origineel, het kan echt niet op wat originaliteit betreft vandaag - ook van die overtollige kilo's afkomen. Hoe, daar ben ik nog niet helemaal uit. Meerdere maanden de bouwvakster uithangen heeft alvast niet geholpen, dus ik zal wat anders moeten verzinnen. Tips zijn welkom uiteraard.

De opening van de camping hoort eigenlijk niet in dit rijtje thuis, want dat kan je amper een voornemen noemen, het is meer een vaststaand feit. Maar omdat het zoveel veranderingen inhoudt en de voorbije jaren volledig in het teken daarvan hebben gestaan, toch een eervolle vermelding, buiten categorie.

En nu we toch weer bij mijn favoriete blogonderwerp aanbeland zijn, bent u natuurlijk (hopelijk toch een beetje) nieuwsgierig naar hoe ver het daarmee staat. En dat vertel ik u met graagte.

We zijn nu al flink wat weken binnen bezig en dat is maar goed ook met het vriesweer van de laatste tijd. Het sanitair wordt hoe langer hoe getegelder. Zwart met wit. Wit met zwart. Schoon. En daar zijn we wel even zoet mee als je weet dat er alles bij elkaar ongeveer 1000 m² (ja! duizend!) getegeld moet worden. Maar het schiet geweldig goed op. En ons appartement is zowaar klaar! We wachten nog even met verhuizen tot de verwarming aangesloten is. Maar ik kan niet wachten tot ik lekker kan gaan badderen in mijn nieuw bad! En op mijn blote voetjes genieten van de vloerverwarming!
Ik heb nog geen goeie foto's maar als die er zijn, post ik ze zo snel mogelijk. (Kijk! Nog een goed voornemen!)
En ik ben - samen met een handige buurjongen - druk bezig met de website voor de camping. Als die klaar is, hoor je het hier natuurlijk onmiddellijk. Dat is het zo een beetje denk ik. Al ben ik waarschijnlijk hier en daar wel wat vergeten. Dat krijg je ervan als je zo lang wacht met schrijven.

21:49 Gepost door Tientjuh | Permalink | Commentaren (4) | Tags: camping, tegelen |  Facebook |

Commentaren

Veel succes met de camping! We genieten nog altijd na hier van je bezoekje. Daarom gaan wij je dit jaar eens komen bezoeken eens de camping geopend is. Laat maar weten! Peter, ik en de kleine Janne zullen er zijn!

Gepost door: Lien | 04-01-08

happy NY! hoi hoi! gelet op het feit dat ik mijn reisplannen in 2008 zal moeten beperken tot iets wat amper iets kost, tegen wanneer vorozien jullie de eerste ingebruikname door proefpersonen? :D

vel veel bouwen anders succes dus iin 2008!!! en natuurlijk ook veel familiaal en ander genot!

Gepost door: jeronimo | 04-01-08

2008!
En dan nu...
eindelijk... ;-):

Een camping! (LOL)

Veel succes met je voornemens...
die buiten categorie zie ik wel lukken,
die over de blog - da's normaal dat het met ups and downs is,
en die andere... een kilootje meer of minder... (loopt heel snel weg alvorens aangevallen te worden)...

Tot op de camping!

Gepost door: Kaajee | 04-01-08

Dus een reistip! Heykes daar,
Af en toe kom ik hier eens piepen om te volgen hoe het daar wat gaat met jullie camping.
Allé, leuke en spannende vooruitzichten voor dit jaar! Bouwen zit blijkbaar in de familie? Ik hoop binnen enkele weken in mijn huisje te kunnen gaan.
Daardoor zal ik dit jaar een very-low-budget reisje moeten plannen. Maar ik heb dus al een leuk reisalternatief: naar dardennen op camping l'escargot? In elk geval, mijn tentje, matje,slaapzak en rugzak staan al klaar.
Vele groetjes en nog veel succes,
Leen(tje) uit Ruddervoorde.

Gepost door: Leen Gernaey | 09-01-08

De commentaren zijn gesloten.