27-09-07

 

Lap. Je zult het altijd zien. Dan groeit het gras als kool, dan is de grasmaaier toch wel kapot zeker. Maar niet getreurd, hij is alweer gemaakt, al is hij nog niet terug thuis. Dat zal iets voor morgen zijn. Vandaag hadden we toch niets kunnen doen. Zo gieten! Amai. Das nu al van vanmorgen aan één stuk door aan het regenen. Eerst wat gemiezer en sinds een paar uur echte plensbuien met tussenpozen. Tussenpozen van miezer, dat wel. Droog zal niet voor vandaag zijn, maar ik klaag niet. Het is goed voor ons gras.

Nu het toch geen weer is om een hond door te sturen, besloot ik me maar eens op mijn (achterstallige) administratie te storten. Ik moest ook nog wat instanties bellen, dus zo gezegd, zo gedaan. En ook daar bleek: Lap. Je zult het altijd zien. Dan wil je eens aan je papieren beginnen en loperij in orde maken, dan is het toch wel feest van de waalse gemeenschap zeker! Nu maar hopen dat ze de brug niet maken.

Gewaarwording: Ik ben blijkbaar niet zo goed geïntegreerd als ik zelf graag wil denken. Het duurde 4 telefoontjes die eindigden bij een antwoordapparaat en 2 ongelezen mails voor ik überhaupt doorhad dat iets aan deze dag niet gewoon doordeweeks was. Of dagdagelijks zo u wil (speciaal voor u Peter! Tong uitstekend). En ik wíst het nochtans. Want ik had gisteren op radio 1 gehoord dat de bespreking over Brussel-Halle-Vilvoorde vroegtijdig beëindigd waren zodat de franstalige partijen aan hun feest konden beginnen. En er dan vandaag toch gewoon volledig niet aan denken, hé. Misschien ben ik wel gewoon moe. En heb ik belangrijkere dingen aan mijn hoofd. Het zou kunnen hé.

15:47 Gepost door Tientjuh | Permalink | Commentaren (2) | Tags: wel en wee, het weer, gras, camping |  Facebook |

Commentaren

Tip...
Je kan gras ook nippen met een schaar...

Gepost door: Kaajee | 28-09-07

Tip 2...
Een secretaresse die uw agenda bijhoudt, doet wonderen...
Nooit nog een speciale dag vergeten...

Gepost door: Kaajee | 28-09-07

De commentaren zijn gesloten.