20-08-07

Kort overzicht van de voorbije 10 dagen

- Veel bezoek gehad, dus minder gewerkt, maar aan de andere kant ook wel helpende handen gekregen hier en daar. De remise (een soort van groot opbergkot) is leeggemaakt, ons quota bij het containerpark is bereikt (dus zal er een container moeten komen een dezer weken, want we hebben nog wel wat) en de overgebleven staanplaatsen zijn voorzien van riolering, water, stroom en kabelaansluiting.

- Redelijk wat op bezoek geweest ook. En aangezien vrienden en familie wijd verspreid over het Europese continent wonen, is dat altijd een verhaal van kilometers vreten en langer onderweg dan ter plaatse zijn, maar het was desalnietemin weer uitermate gezellig.   

- Ik heb mijn haar gekleurd, ik ben no longer Blondie.

- Broer Tuur en schoonzus Nancy hebben druk gewerkt (!) aan familieuitbreiding en slaagden in hun opzet. Begin maart krijgt Bente er een broertje of een zusje bij en word ik voor de vierde keer tante Tine! (Nog meer geboortenieuws: Roefke en Koen verwachten rond diezelfde tijd ook al een baby!)

Update: Ook Eveline en Marcel hebben - in diezelfde periode dan nog - niet stilgezeten. Ook zij verwachten in maart een baby! Ook jullie gefeliciteerd! Al goed dat wij ook een kindersanitair voorzien hebben...

- Sinds lang (lees: minstens een paar eeuwen, dus heel erg lang) weer eens een familiefeest "gedaan". Nichtje Babs trouwde met Christophe en het was een trouwfeest zoals trouwfeesten moeten zijn. Lekker eten, veel bijbabbelen, veel mensen terugzien die je al veel te lang niet meer hebt gezien, neven die in de loop van de avond even verdwijnen om flauwe (en goeie!) grappen met het kersverse paar uit te halen en natuurlijk: urenlang dansvloerplezier op trouwfeestmuziek. I love it!

- Vandaag gaan we verder met tegelen want - ik wou er niet over beginnen, maar ik kan het toch niet laten - het gaat naar het schijnt eens regenen. Dat we dat nog mogen meemaken. Maar bon, ik ga er niet over beginnen.

08:50 Gepost door Tientjuh | Permalink | Commentaren (2) | Tags: good news, tegels, helpende handen, het weer, wel en wee |  Facebook |

Commentaren

Ik moet toegeven...
... dat het misschien nog niet helemaal op punt staat...

En als het je kan troosten,
het regent hier ook... ;-)

Gepost door: Kaajee | 22-08-07

Joepie! De familie wordt er weer groter op! En ik had dat kleintje al lang voorspeld! :-)

Gepost door: Lien | 27-08-07

De commentaren zijn gesloten.