26-04-07

Planning omgooien

Door (hm, ik val in herhaling, ik weet het) vertraging bij de levering van goederen én door het uiterst meevallende mooie weer hebben we de planning een beetje omgegooid. Maar eerst moesten we natuurlijk het DDD (definitief dichte dak) vieren! Als het dak écht zo dicht is als we denken (en hopen!) kunnen we binnenkort met onze voetjes op de grond blijven. Het enige wat nog moet gebeuren is het substraat op het dak pompen (gebeurt binnen een paar weken met een pompwagen) en de plantjes planten.  Maar daar hoefden we niet op te wachten voor de champagnedoop, vonden wij .

wij op het dak

 

En dan gaan we nu een weekje of twee verder op het terrein. Kwestie van te profiteren van de situatie en nog wat bij te kleuren . Morgen en maandag worden de machines gebracht en dan kan er gegraven (voor de aanvoerleidingen van water en stroom) en dichtgestort (langs het gebouw), geëgaliseerd (van de staanplaatsen) en aangelegd (van plantenborders) worden! We krijgen elk een apparaat, Ed gaat op de graver, ik op de lader. Nee, niet op de ladder, op de láder. Dat lijkt een beetje op een graver, alleen graaft het niet. Het heeft ook zo'n bak vooraan waarmee je aarde (of grind, of zand) kunt verplaatsen of schuiven. Enfin, daar komen ook nog wel foto's van, dus dan zie je het vanzelf wel.

En we hopen daarna toch echt onze ramen en deuren, gevelhout en aanverwanten te mogen ontvangen... Keep your fingers crossed! 

13:48 Gepost door Tientjuh | Permalink | Commentaren (2) | Tags: terrein, het weer |  Facebook |

Commentaren

het schiet toch flink p heb ik den indruk :-)

Gepost door: jeronimo | 26-04-07

Da's wel schoon...
... zonder ons beginnen te feesten... ;-)

Geniet ervan!

En met dit weer kriebelt het echt wel om de tent in de auto te zwieren...

Gepost door: Kaajee | 27-04-07

De commentaren zijn gesloten.