05-04-07

Blijven lachen


Lap. Tis weer van dat. Het grote gruwelijke monster dat vertraging heet heeft weer toegeslagen, van langs alle kanten. Het heeft ons van achter elk hoekje beslopen en opgewacht en slaat nu van overal tegelijk toe.

* Materialen die opeens tóch niet op voorraad zijn.
* Bestellingen die om onverklaarbare redenen niet doorgegeven worden (en dus niet geleverd worden).
* Klein foutje aan de kassa van groothandel X met grote gevolgen voor mijn VISA kaart.
* Mijn darmen die opeens een heel eigen leven beginnen te leiden, een vloeibaar leven, zonder verder in detail te willen treden.
* Een onverwachte regenbui die roet in de arbeidsagenda gooit.

Hoe komt het toch dat die dingen altijd samenvallen? En dan nog bij meer mensen tegelijk? Bij Kajee lopen de zaken namelijk ook niet bepaald op rolletjes... Voor iedereen die ook last heeft van de vertragings-in-de-war-stuur-vibe: I know where you come from! I've been there! Wat zeg ik? I AM THERE!

Ik zou nog wel even door kunnen gaan met mijn opsomming, maar dat doe ik maar niet. Je schiet er zo weinig mee op. En je verliest er zo veel tijd mee. En laat dat net hetgene zijn dat we al niet op overschot hebben, tijd.
Dus na onszelf even goed beklaagd te hebben, gaan we door. Volhardend. Met de moed der wanhoop. En de zon schijnt, dat helpt. Dus we blijven lachen.

Enfin, soms toch.

 

En ik heb ook nog een stokje gekregen. Het EcostokskeVan nichtje Lien. En nee, ik ben het niet vergeten. En ja, ik ga er zeker nog uitgebreid op in, hou het maar van me tegoed.  

09:44 Gepost door Tientjuh | Permalink | Commentaren (2) | Tags: wel en wee, vertraging, het weer, bad news, camping, gebouw |  Facebook |

Commentaren

soms kan het echt niet mee ziten hé terwijl andere dingen er opeens veel tel vot uitvliegen...

Gepost door: jeronimo | 05-04-07

Voorbestemdheid...
... we hebben er idd last van, allebei...

Maar mevrouw heeft toch even moeten lachen met je antwoordje... en ik zoek ook naarstig naar een grappige reactie om jullie even aan het (glim)lachen te krijgen...

Langs de andere kant... alles heeft zin... al heeft het nu geen zin daar over te beginnen... over vijf jaar, wanneer we bij zonsondergang genieten van een houtvuur, lekkere marshmallows boven het vuur, versgeperst appelsiensap en mekaars gezelschap... zullen we glimlachend terugdenken aan deze periode, en weten dat het zin gehad heeft...

Maar voor 't moment: huilen, roepen, slaan, ... is zowat het enige dat helpt...

Roep ze!

Gepost door: Kaajee | 05-04-07

De commentaren zijn gesloten.