13-03-07

Goed weer - goed nieuws

Meestal belooft het niet veel goeds als ik hier een tijdje niets van me laat horen. Meestal wijst dat dan op tegenslag, setbacks en andere chagerijn.
Meestal.
Maar niet altijd.
Nu niet bijvoorbeeld.

Want - om mijn favoriete onderwerp 'het weer' nog eens aan te halen - het is fantastisch goed weer en het is al veel langer licht en dat maakt dat we ongelooflijk goed kunnen doorwerken en dat ook doen en er bijgevolg weinig tijd overblijft om te bloggen. Ons dak ligt er al voor een groot deel op, deze week ligt het zeker dicht.

dakplaten

 

Het staat nu ook vast: In juni gaan we open. Misschien zal dan nog niet alles helemaal klaar zijn, maar er zal gegeten en gedronken, gedoucht, getoiletteerd, gewassen en gekampeerd kunnen worden. In een uiterst aangename sfeer, uiteraard!

 

En buiten dat is er nog meer leuk nieuws. Ik ben voor de derde keer tante geworden, daar hebben Big Brother en Tante Frien voor gezorgd. Het is een meisje, tot grote vreugde van de ouders. Suzanne is het nieuwe scheetje en ze is een voorbeeldbaby, in navolging van grote zus Loes. Veel slapen, weinig krijsen, rustig, vredig, eentje uit de boekskes. En om de familiale blijdschap compleet te maken is Little Brother de peter. Het leven kan schoon zijn. 

Het is nog niet gedaan met het babynieuws. Want Little Brother heeft ook al laten doorschijnen dat hij aan verdere uitbreiding aan het werken is, nichtje Lies heeft net een dochtertje gekregen en ander nichtje Lien is zwanger. To be continued.

08:55 Gepost door Tientjuh | Permalink | Commentaren (2) | Tags: good news, dak, balken, wel en wee, gebouw, het weer |  Facebook |

Commentaren

'tis overal lente en de vogelsn hebebn hun nest geprepareerd voor de eitjes ;-)

Gepost door: jeronimo | 13-03-07

Halen jullie...
... het pinksterweekend?

Dat zou wel heel leuk zijn...

(Komen we met veel plezier meteen testen!)

Gepost door: Kaajee | 13-03-07

De commentaren zijn gesloten.