08-12-06

Vloerverwarming: Done!

 
plan met klemmen (Het plan, de clips, de vloerverwarmingsbuis en de onderliggende isolatie in close-up.)

We zijn inmiddels een kleine twee kilometer buis en drieduizend clips later en de vloerverwarming is een feit. (Onze pijnlijke ruggen, knieën en wie weet wat nog meer ook, maar dit volstrekt terzijde .)

vloerverwarming

 

Het is niet alleen een mooi gezicht, maar met het onstuimige weer van vandaag bleek het ook nog eens uiterst nuttig. Want zonder die buizen op de isolatie hadden we onze vloerplaat overal in het dorp kunnen gaan zoeken ben ik bang. Maar nu bleef alles dus netjes op zijn plaats. Ondanks de hevige windvlagen en plensregen.

Dat kon helaas niet gezegd worden van onze LEGO-muurelementen. Die vlogen letterlijk in het rond, maar ondertussen ligt alles weer op zijn plaats. Kwestie dat een mens weet wat gedaan. Ik geloof niet dat we hier al zoveel wind hebben meegemaakt als vandaag. Of het moet zijn dat ik daar eerder niet zo op gelet heb, maar het raasde en het denderde en bulderde, niet normaal. Maar we hebben het weer overleefd en onze regenpakken hebben hun nut al ruimschoots bewezen.

In het weekend (het blijft droog naar het schijnt, en de wind zou ook minder zijn!) worden de laatste betonijzers gevlochten, en als er niets tussenkomt de randen om de plaat heen opgevuld. Volgende week komt de kraanwagen dan om de ijzermatten op hun plaats te leggen, zodat alle roosters en putjes gemonteerd kunnen worden. En dan komt het langverwachte in zicht: BETON! Nu maar hopen dat het nog even vorstvrij blijft...

 

23:29 Gepost door Tientjuh | Permalink | Commentaren (1) | Tags: vloerverwarming, vloerplaat, camping |  Facebook |

Commentaren

Hebben jullie... ... al een idee hoe jullie conditie gaan onderhouden als de camping klaar is?

Want met al die wind hebben jullie je beweging wel...

:-)

Gepost door: Kaajee | 09-12-06

De commentaren zijn gesloten.